Subsidie aanvragen voor activiteiten 2025

Als gemeente kunnen wij jaarlijks subsidie geven aan stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor Zeewolde. Het gaat dan om activiteiten die passen bij onze doelen voor de gemeente. Bijvoorbeeld op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk werk, welzijn en besteding van vrije tijd. Het is belangrijk dat de subsidie op tijd wordt aangevraagd.

Organiseert u een activiteit die elk jaar terugkeert?

Dan kunt u tot en met 31 augustus 2024 subsidie aanvragen voor het jaar 2025. Dit doet u met een aanvraagformulier op www.zeewolde.nl/subsidie. Het ingevulde formulier stuurt u via de post naar ons op, met de gevraagde bijlagen. Het adres staat op het formulier.

Organiseert u een éénmalige activiteit?

Dan moet u de subsidie 12 weken vóór de start van de activiteit aanvragen. U doet dit met een aanvraagformulier op www.zeewolde.nl/subsidie. Het ingevulde formulier stuurt u via de post naar ons op, met de gevraagde bijlagen. Het adres staat op het formulier.

Heeft u hulp nodig?

Lukt het niet om een aanvraagformulier via de website te downloaden? Neem dan contact op met het Publiekscentrum. Wij sturen dan een aanvraagformulier toe.

Vraag uw jaarlijkse subsidie op tijd en compleet aan

Volgens de Algemene subsidieverordening Zeewolde 2012 kunt u tot en met 31 augustus subsidie aanvragen voor terugkerende activiteiten. Dit is een harde einddatum. Lukt dit niet? Dan kunt u uitstel vragen. Als wij dit verzoek (met redenen) op tijd ontvangen, beoordelen wij of een latere aanvraag mogelijk is. Vraagt u geen uitstel aan en komt uw subsidieaanvraag voor 2025 toch pas ná 31 augustus 2024 bij ons binnen? Dan nemen wij deze aanvraag niet in behandeling.

Naast het aanvraagformulier vragen wij om extra informatie. Als een subsidieaanvraag niet compleet is, mag u de informatie binnen 4 weken nog aanvullen. Is het daarna nog niet compleet? Dan kan het college besluiten de aanvraag niet in behandeling te nemen.